Email Marketing Software

iMac voorbeeld van de email marketing software van Mark-i

Email Marketing Software

Vanaf het bedenken en verzenden van professionele email nieuwsbrieven tot en met het volledig automatiseren van actie gedreven 1 op 1 communicatie met je doelgroep. Ons Systeem combineert dit allemaal in één Email marketing software pakket.

Vraag nu direct een gratis proefaccount aan voor Mark-i, email marketing software-01
Ontwerp en verstuur eenvoudig professionele nieuwsbrieven door middel van onze Email marketing software. En analyseer a.d.h.v uitgebreide rapportages de resultaten van je campagnes.
Stop met schreeuwen en begin met praten. Gebruik de geïntegreerde Marketing Automation functies binnen Mark-I om gepersonaliseerde content te versturen naar de juiste persoon op het juiste moment
Buyer Persona’s, Klantprofielen, verkoopkansen, behaalde sales en ROI. Alle deze data kan je bekijken in onze uitgebreide CRM Sales Module.

Bent u op zoek naar de ideale email marketing software voor uw bedrijf?

Mark-I is een email systeem dat specifiek is ontwikkeld voor het MKB. Mark-i bevat alle elementen die u nodig heeft om van uw email marketing een groot succes te maken. Eenvoudig in gebruik en toch enorm uitgebreid qua functionaliteiten.

Onze email marketing software is door Emerce verkozen in 2016 tot het beste email marketing platform. Mark-I is volledig Nederlandstalig ingericht en met behulp van onze Quick-start Guide heeft u het email systeem binnen een mum van tijd onder de knie. Wilt u alles leren over onze email marketing software? Wij bieden de mogelijkheid om 1 dagdeel een training te volgen waarin we u alle features uitleggen en tips & tricks geven. Mark-i staat bekend als een van de meest voordelige email systemen. Bij aanschaf van uw licentie kijken we samen met u naar het aantal actieve contacten, welke u dan onbeperkt kunt mailen.

Dus of nu maandelijks of wekelijks mailt, de kosten blijven gelijk. Onze servicedesk staat altijd klaar om u op weg te helpen met vragen over onze mailing applicatie. Vraag nu een gratis proefaccount aan van onze email marketing software en ervaar zelf de kracht van Mark-i.

Iedereen kan met Mark-i werken! Mark-i heeft 100% gebruiksvriendelijkheid. Simpel met onze email marketing software.

Gebruiksvriendelijk

Onze applicatie is zo ingesteld dat iedereen met onze email marketing software kan werken. Uitgebreide kennis van dit soort systemen is niet nodig.

Email marketing software, Marketing Automation en CRM in één systeem verhoogt de prestaties van je campagnes aanzienlijk.

Betere Prestaties

Email marketing software, Marketing Automation en CRM gebundeld in één pakket. Deze combinatie zal de conversie van jouw campagnes aanzienlijk verhogen.

Welk versie je ook kiest. Je staat er bij ons nooit alleen voor. Je krijgt altijd gratis telefonisch support op onze email marketing software.

Gratis support

Ongeacht welk pakket je bij ons afneemt, wij helpen jou altijd! Wij bieden onbeperkt Support aan en hiernaast zijn wij ook Gratis telefonisch bereikbaar om jou te helpen.

Printscreen van de Mark-i software - Email Marketing Software 1 Printscreen van de Mark-i software - Email Marketing Software 2 Printscreen van de Mark-i software - Email Marketing Software 3 Printscreen van de Mark-i software - Email Marketing Software 4 Printscreen van de Mark-i software - Email Marketing Software 5 Printscreen van de Mark-i software - Email Marketing Software 6
Icoon voor Tarieven van email marketing software

Prijzen

Bekijk onze scherpe tarieven en bekijk welk pakket het beste bij je past

Tarieven
Icoon voor Vragen over email marketing software

Vragen

Neem contact op met onze inbound-marketing specialisten voor vragen

Support
Icoon voor gratis proefaccount van email marketing software

Gratis proberen

Activeer een gratis proefaccount en ga direct aan de slag.

Gratis Proefaccount

Download onze Quick Start Guide. Dit document laat zien hoe gebruiksvriendelijk onze software is.

Download onze email marketing software whitepaper

Meer dan 22.000 bedrijven maken wereldwijd al gebruik van onze software.

Door Emerce uitgeroepen tot nummer 1 Email Marketing Software

Door Emerce uitgeroepen tot nummer 1 Marketing Automation software