Alles in één Marketing Automation Software

iMac voorbeeld van de Marketing Automation Software van Mark-i

Complete Marketing Automation Software

Vanaf het ontwerpen en verzenden van professionele email nieuwsbrieven tot en met het volledig automatiseren van actie gedreven 1 op 1 communicatie met je doelgroep. Mark-i biedt het allemaal in één Marketing Automation software pakket.

Vraag nu direct een gratis proefaccount aan voor Mark-i, de Marketing Automation Software
Ontwerp en verstuur eenvoudig professionele nieuwsbrieven. En analyseer a.d.h.v uitgebreide rapportages de resultaten van je campagnes.
Ga verder dan alleen bulk email verzenden. Gebruik marketing automation en verstuur op het juiste moment de juiste boodschap naar de juiste persoon.
Contact en gedragsinformatie, verkoopkansen, gesloten deals en ROI. Alle informatie vind je terug in de uitgebreide CRM Sales module.

Bent u zoek naar Marketing Automation Software?

De Software is specifiek ontwikkeld voor het MKB, zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Mark-I is uitermate geschikt om uw Marketing Automation processen te ondersteunen.

Mark-I is een compleet software pakket met onder andere een ingebouwd CRM systeem, E-mail Marketing Tool en Marketing Automation mogelijkheden. Vanaf het ontwerpen en verzenden van professionele email nieuwsbrieven tot en met het volledig automatiseren van actie gedreven 1-op-1 communicatie met je doelgroep. Mark-I biedt het allemaal in één softwarepakket. Gebruik workflows en taken om contacten betrokken te houden. Reageer op het gedrag van je leads en verstuur automatisch de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon. Dat is 1 op 1 communicatie.

Stop met schreeuwen en start met praten. Marketing automation software kan je gebruiken voor lead management, nurturing workflows, drip campagnes en het vereenvoudigen van uw marketing en sales processen.

Ervaar de kracht van marketing automation en de eenvoud van onze Mark-I software. Vraag nu een gratis proefaccount aan en maak 2 weken lang gebruik van onze marketing automation software.

Iedereen kan met Mark-i werken! Mark-i heeft 100% gebruiksvriendelijkheid, Marketing Automation Software.

Gebruiksvriendelijk

Het systeem is erop ingesteld dat iedereen met onze Marketing Automation Software kan werken. Specifieke uitgebreide programmeer kennis is niet nodig.

Emailmarketing, Marketing Automation Software en CRM in één systeem verhoogt de prestaties van je campagnes aanzienlijk.

Betere Prestaties

Email marketing, Marketing Automation en een CRM in één systeem verhoogt de conversie van jouw campagnes enorm.

Welk versie je ook kiest. Je staat er bij ons nooit alleen voor. Je krijgt altijd gratis telefonisch support Marketing Automation Software.

Gratis support

Welke licentievorm je ook kiest. Wij ondersteunen jou altijd. Wij bieden altijd gratis telefonische support aan.

Printscreen van de Mark-i software - Marketing Automation Software 1 Printscreen van de Mark-i software - Marketing Automation Software 2 Printscreen van de Mark-i software - Marketing Automation Software 3 Printscreen van de Mark-i software - Marketing Automation Software 4 Printscreen van de Mark-i software - Marketing Automation Software 5 Printscreen van de Mark-i software - Marketing Automation Software 6
Icoon voor Tarieven, Marketing Automation Software

Prijzen

Bekijk onze scherpe tarieven en bekijk welk pakket het beste bij je past

Tarieven
Icoon voor Vragen, Marketing Automation Software.

Vragen

Neem contact op met onze inbound-marketing specialisten voor vragen

Support
Icoon voor gratis proefaccount, Marketing Automation Software.

Gratis proberen

Activeer een gratis proefaccount en ga direct aan de slag.

Gratis Proefaccount

Download onze Quick Start Guide. Dit document laat zien hoe gebruiksvriendelijk onze software is.

Marketing Automation Software whitepaper.

Meer dan 22.000 bedrijven maken wereldwijd al gebruik van onze software.

Door Emerce uitgeroepen tot nummer 1 Marketing Automation software

Door Emerce uitgeroepen tot nummer 1 Marketing Automation software